Retourneren is altijd gratis

Bij Motorcity.nl heeft iedereen 14 dagen bedenktijd. Als het product binnen 14 dagen is geretourneerd en aan de voorwaarden voldoet, krijg je het betaalde bedrag terug. Het retourneren van producten is gratis, retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit betekent dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.

Stappenplan voor het retourneren van een product

  1. Download het retourformulier en print deze uit.
  2. Vul het je persoonlijke gegevens, de productinformatie (te vinden in de bevestiging van je bestelling, of op de factuur) en de reden van retour in.
  3. Verpak de producten die retour gestuurd worden degelijk in (beschadigde producten kunnen niet retour worden genomen).
  4. Voeg per pakket één retourformulier toe.

Verstuur het pakket of de pakketten zonder postzegel naar:

Motorcity
Antwoordnummer 91052
1000 XA Amsterdam

Zodra wij het pakket hebben ontvangen sturen we je een e-mail met een ontvangstbevestiging. Nadat we het producten door ons aangebrachte echtheidskenmerken gecontroleerd hebben, nemen we opnieuw contact met je op over de verdere afhandeling. We doen ons uiterste best om je geld zo snel mogelijk terug te storten.

Liever een artikel omruilen?

Dat kan niet via de webshop, maar wel bij MOTOR city Amsterdam in de winkel.

Voorwaarden

Voor alle producten die je bij Motorcitystore.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product gebeurt dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kun je vinden in de documentatie van het product.

- Je kan een product binnen 14 dagen retour sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
- Het product moet altijd binnen 16 dagen bij ons zijn binnengekomen.
- Producten worden alleen retour geaccepteerd als deze in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd. Daarom adviseren we om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren. We hebben in alle motorkleding en helmen een of meerdere registratiekenmerken verborgen. Indien een of meerdere van de geplaatste kenmerken niet aanwezig is/zijn wordt het product nooit retour geaccepteerd.